Buat blog je dan dapat duit... Masyukkk....

Followers

Buat blog je pastu dapat le duit....

Sunday, April 12, 2009

كتيك چينتا برتسبيه




كتيك چينتا برتسبيه
(Ketika Cinta Bertasbih)


Filem ni masih dlm proses lagi dan dijangka ke panggung Jun 2009 tp panggung kat Indonesia le, kat Malaysia tak tau lak bila...


Aku mmg tunggu2 sgt cite ni, sesape yg baca novel ni mmg rasa seakan meninggalkan kesan.. kisah seorang pemuda bernama Azzam yg rajin dan gigih sgt dlm menuntut ilmu di universiti tertua di dunia (Universiti Al-Azhar) dan bekerja sbb nak sara mak n adik2 kat kg.. dan watak Anna Althafunnisa yg semestinya ada ciri2 wanita idaman setiap lelaki... ( watak Aisyah - Ayat2 Cinta pun sama gak)

Semestinya novel ni akan byk bg korang ilmu agama, teladan dan uat korang nangis gak...

video

2 comments:

  1. Kami (company yang aku kerja sekarang ni) akan memasarkan filem ini bila ia siap nanti and kami juga akan bawah penulis buku itu datang ke Malaysia!

    ReplyDelete
  2. And di Indonesia, ia disebut dengan akronim KECIBE

    ReplyDelete