Buat blog je dan dapat duit... Masyukkk....

Followers

Buat blog je pastu dapat le duit....

Saturday, November 28, 2009

Aidil Adha 2009

10 Zulhijah 1430/ 27 November 2009 lps kita menyambut Hari Raya Qurban, thn ni babah uat korban lembu seekor... lps solat raya, mula kerja2 nak sembelih lembu ni, sekor lembu jantan, boleh tahan besar dia... masa nak kena sembelih tu, lembu ni tak meronta2 pon....seperti merelakan....

video



















Sunday, November 15, 2009

Gala Dinner Pic Ep2



jgn le nengok camtu.. malu...




duet dgn Myra... "Menunggu Nasik Minyak"


Scene 3 babak






all committee of Gala Dinner...



wif Ijah...




me n Myra...




Tom n Sara... MC..gud job!



Ijah... tiutnyeeee....



me n Natira



Norzie Akmaar jalan kucing!



Shada n Ujang...




Cik Azizah n Liza...



Faezah, Liza, Natira n Ijah...




me wif Chiman...




me wif Faezah...




me wif Faezah...




Dgn Shada lak...meletop dia aritu...







Masa baru trn kete...



Gala Dinner @ Bluewave

Assalamualaikum... last Friday 13/11/09, aku pg dinner function kat BlueWave, Shah Alam... aku smp pun pkl 7:30pm, sbb tak sempat siap awal... sampai sana, register then ada red carpet photoshoot lak... macam pg Festival Film lak...










2 benda kat atas ni aku dpt, sbb dpt title 'King' mlm tu... kelakar lak...






me wif Ms Natira...




Inn, Farina n Fadz...






Me wif inn, Farina... comel kan...




grup WonderGirls... cun sgt!!!







Mr Arvind, Ms Fauzana n En Adam tgh karok "Lagu Cinta, Lagu Jiwa"...




Pn Erna, Cik Fauzana, Norzie n Fadz.... (Norzie mcm jelmaan Barbie doll...)




En Adam wif Zulaikha...




me wif Ujang....




me wif Fadz...




bersama si comel... Zulaikha...




bersama Barbie doll...Norzie...




sape patot dpt crown nih... pose betol2...




wif Prince of Gothic-----> Nadia...







seiring dan sejalan.....






sebenarnye byk lagi pic, tp ni je yg dpt upload.. yg lain tu tungguuuu.....